Everyone deserves
premium Thai food

Vores opskrift

Fra Takeaway til Takeoff

WOK-brandet har som kerneelement at forene lækker og nærende asiatisk mad med æstetisk appellerende præsentation og fremragende kundeservice. Vi tilbyder hver dag håndlavet, velsmagende mad, der er beriget med vores varemærke "god energi”.

Opskriften til succes

Autentisk smagsoplevelse lavet med kærlighed og passion

OPSKRIFTEN PÅ SUCCES

Hos WOK er den sanselige oplevelse i centrum. Derfor kræser vi om både den æstetisk smag, såvel som madoplevelsen og lydkulissen. Kom og besøg vores butikker i København.

Bestil WOK

Vores filosofi

MODERN. NATURAL. THAI.

Den gode smag er i førersædet

Vi har skræddersyet den idéelle menu baseret på oprindelige opskrifter fra det autentiske Thai køkken. Hos WOK bruger vi naturlige ingredienser tilsat god energi og passion.

Ingredienserne som WOK består af

Autencitet og kvalitet

Vores brand består af summen af oplevelserne, som vores kunder har hos WOK. Hvis man læser vores mange anmeldelser, får man en indsigt i gæsternes påskønnelse af vores stabs professionelle og imødekommende service, såvel som madens sublime kvalitet.

Supitcha Joy

Head chef
WOK

THAI SELECT AWARD

WOK er belønnet med ’Thai Select Award' af den thailandske ambassade. Denne titel tildeles nøje udvalgte thai restauranter, som serverer et højt niveau af autencitet og originalitet.

READ ABOUT THE AWARD

Vi tager ansvar for vores fælles fremtid

Selvom vi ikke er perfekte, gør vi alt, hvad vi kan for at bidrage. Vi kalder det "common sense corporate social responsibility" og det betyder, at vi i hver eneste WOK restaurant gør en daglig indsats for at forbruge mindre, genanvende mere og behandle både naturen og mennesker med venlighed og respekt.